Go to Top

Kommende arrangementer

Klik på arrangementerne herunder for at læse mere/mindre.
Hvis du ønsker at købe billet, skal du blot klikke på ‘Køb billet’-knappen øverst til højre.

Forår 2021

Alle tidligere købte billetter er gyldige til de nye datoer.

Carls Café – Bente Kure & Leif Erntsen - NY DATO - Tirsdag d. 28. september kl. 20.00

Entré til koncert: 130  kr.
Koncertmenu: 179 kr.

– noget på hjerte

Bente og Leif har spillet sammen i over 33 år med en aldrig svigtende intensitet og et altid skarpt blik på, at underholdningsværdien og humoren ikke bliver underkendt undervejs. Hverken i sangene eller i det der siges imellem. Efter én af deres seneste koncerter, afmeldte arrangøren dem efterfølgende ved at sige at ”Man bliver simpelthen et bedre menneske af at opleve jer live!”. Og det var efter 2 stående ovationer. De har gennem årene udgivet 13 CD’er, 1 LP samt spillet landet tyndt på spillesteder, festivaler, kursuscentre, i kirker, foreninger og forsamlingshuse. For skolebørn, pensionister og godtfolk alverdens steder.

De spiller mest egne sange og melodier, men kærligheden til bl.a. Jeppe Aakjær, Benny Andersen, Halfdan Rasmussen og de andre store tekst/sangskrivere fornægter sig heller ikke.

I de flotte anmeldelser har der bl.a. stået:

”Med sin smukt nuancerede stemme mestrer hun både det blidt poetiske og det mere kontante udtryk” og ” Han demonstrerer sine virtuose evner på harmonikaen”.

Og det kan man trygt regne med, at de lever op til i særdeles levende live på scenen!

Og så er de prismodtagere:
Danish Music Award i 2004
Endnu en DMA- nominering i 2007
Aakjærprisen i 2012
Bente DMA-nomineret som ‘Årets Sangskriver’ i 2015

Køb billet herGodt at vide:
Entré til koncert: 130 kr.
Koncertmenu: 179 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Bente Kure & Leif Erntsen

 

Laura Illeborg Band - FLYTTET TIL FEBRUAR 2022 - kl. 20.00

Entré til koncert: 175 kr.
Koncertmenu: 185 kr.

– m. Knud Møller

Laura Illeborg er nu tilbage i 2021 med samme stærke hold og sine stærke personlige sange om eksistens, uforløsthed og kærlighed.

Bandet er igen med hendes gamle makker Niels Dahl (Vildnis) på kontrabas og en af landets bedste guitarister, selveste Knud ”er Gud” Møller (Johnny Madsen) samt Rune Funch, også akustiks guitar.

Laura Illeborg udgav i 2018 albummet ”Det Går Tit Godt” og i 2020 det meget roste album ”Exitstrategi”, begge produceret af Knud Møller og indspillet i Sweet Silence Studios med den legendariske Flemming Rasmussen (Gasolin, Metallica, Sort Sol m.fl) bag mixer pulten.

Og det er sange herfra – plus enkelte nye – Laura og band spiller på deres 2021 turné.

Køb billet herGodt at vide:
Entré til koncert: 175 kr.
Koncertmenu: 185 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Laura Illeborg Band

Laura Illeborg Band

 

Live & Lokalt – Nordjyske talenter - Vi arbejder på ny dato i foråret 2021 - kl. 20.00

Entré til koncert: 100 kr.
Koncertmenu: 185 kr.

– Jonas Ringtved & Solvej

Oplev en sjælden koncert med to Nordjyske kunstnere, som i den grad har gjort sig bemærkede i musikmiljøet i Aalborg. Jonas Ringtved med den mørke og insisterende stemme, har blandt andet Johnny Cash som en af sine inspirationskilder, og det høres tydeligt, både i sangen og tekstuniverset. Solvej beskriver sit tekstunivers som ”beskrivelser af livet; også dér, hvor det ikke føles så rart eller er så kønt”. De to solister har meget til fælles, men er meget forskellige i deres udtryk, og de bakkes op af garvede nordjyske musikere, der nok skal forløse aftens sange på bedste vis!

Live & lokalt – original nordjysk musik på spillesteder i Nordjylland i januar 2021

”I skal turde arrangere noget” var Joy Mogensen’s opfordring til kulturarrangørerne i forbindelse med forlængelsen af hjælpepakken og aktivitetspuljen for perioden november til og med januar.

Og den opfordring/provokation har en række nordjyske spillesteder tænkt at udnytte til at præsentere 2 spændende nye navne på den nordjyske musikscene Jonas Ringtved og Solvej som solister bakket op af en garvet trio af professionelle session musikere (Ole Albrechtsen, Klaus Thrane og Peter Parmo) på en turne i januar 2021.

”Live & Lokalt” version 2 er baseret på de overordnede erfaringer fra første udgave af projektet som blev afviklet i efteråret 2018, som viste at der er et stort og talentfuldt sangskriverpotentiale i Nordjylland og at projektet kan bidrage til udvikling af talentmiljø, af lokalt og regionalt musikmiljø, samt skabe kontakt og netværk mellem talenter, professionelle musikere og spillesteder.

Relevansen og nødvendigheden af ”Live & Lokalt” er i lyset af corona-krisen kun blevet større, da betingelserne er blevet vanskeligere for at synliggøre og stille scener til rådighed for unge talenter og ny originalmusik.

”Live & Lokalt” afvikles med støtte fra Region Nordjylland og fra Kulturministeriet corona-hjælpepakke.

Solisterne på denne turné er udpeget med hjælp fra Søren B.Kristensen fra Korma, Kompetencecenter for Rytmisk Musik, Aalborg.

Solisterne:

Jonas Ringtved

Jonas Ringtved er født og opvokset i Aalborg, hvor han har etableret sig som et lokalt navn, man bør holde øje med. Efter mange koncerter, som den anden halvdel af duoen Salvia, har Ringtved spillet på bl.a. Spot Festival og været support for internationale bluesnavne. Solokarrieren er nu næste skridt på sangskriverens rejse ind i den narrative folk- og country-verden. Med en stor barytonstemme, bakket op af sit eksistentielle tekstunivers, kan man forvente paralleller til nordamerikanske stjerner som Stephen Stills, Johnny Cash og Neil Young.
Skitzotopia er Jonas Ringtveds debut-EP, hvor historierne omkring sangskriverens rejse igennem en hård opvækst, der har budt på stoffer, vold og dominanskultur. Parallelt med mørket har der altid været et lys i familielivet og de ægte venskaber. Pladen er derfor en rejse gennem de følelsesmæssige kontraster, som har fået sangskriveren til at sætte spørgsmålstegn ved håbløsheden og søgen efter mening. Det har udmundet sig i den række sange, som Ringtved nu er klar til at præsentere for publikum på ærligste manér. Med et nøgent, akustisk udtryk, der repræsenterer numrenes personlige emner, får lytteren et tæt møde med en ung sangskriver i et gammelt sind.

Solvej

Solvej skriver sange i et nært, enkelt og relaterbart sprog. Med beskrivelser af livet; også dér, hvor det ikke føles så rart eller er så kønt. Solvej er forelsket i western og folk, betaget af beats og glad for guitar. Solvej er sandkorn, vestenvind, kedsomhed, kærester, cowboyhat, krop, tankerækker, tvivl og åben vej.

Solvej blev i 2019 indstillet til fire GAFFA-priser: årets danske udgivelse, årets danske solist, årets nye danske navn og årets danske pop-udgivelse.

Solvej er et one-woman-band, der af og til er blevet / bliver til et regulært band i forskellige konstellationer, og det bl.a. med Mads Mouritz, Jeppe Gram, Johan Segerberg, John Fomsgaard, Lasse Sandkamm og Tim Easton.

Solvej har spillet på større og mindre scener i Danmark, Sverige, Canada og Alaska. Solvej har spillet koncert i et kontorlandskab, et fængsel, på en båd, til fødselsdage, bryllupper og for folk hjemme i deres egne stuer. På opfordring, selvfølgelig.

Bandet:

En musikalsk platform som Live & Lokalt kræver en professionel bund og et band, der forstår at spille artisterne gode. Derfor er det en fornøjelse at præsentere bandet, der består af:

Ole Albrechtsen

– kapelmester på Live & Lokalt og guitarist. Ole er komponist, sessionmusiker og medlem i adskillige bands, der turnerer i DK og udlandet. Ole er en af de mest aktive, professionelle musikere i vores landsdel.

Klaus Thrane

– Trommer. Klaus er en institution i den danske rytmiske musik. Som trommeslager og percussionist i Lars Lilholt Band har han slået sit navn fast som en af Danmarks bedste. Klaus har også eget studie, hvor kan blandt andet hjælper med at formidle nordjysk musik.

Peter Parmo Overby

– bassist. Måske har du set ham på en af de nordjyske scener, hvor han er meget aktiv som musiker. Peter er blandt andet backing for R. Noor og andre artister i det nordjyske vækstlag.

Køb billet herGodt at vide:
Entré til koncert: 100 kr.
Koncertmenu: 185 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Jonas Ringtved & Solvej

Jonas Ringtved & Solvej

 

Pink Floyd by Timeshare - Lørdag d. 7. november - UDSKUDT TIL 2021!!

Vi arbejder på ny dato i 2021!!

Entré til koncert: 130 kr.
Koncertmenu: 179 kr.

– kopiband

Pink Floyd by Timeshare byder på en fantastisk hyldest rejse gennem mange af Pink Floyds plader. Orkestret består af 9 musikere, der er kendt for at spille musik af Pink Floyd på en meget overbevisende måde, med koncerter adskillige gange på Fjordrock i Aalborg, Kulturstationen i Skørping, Studenterhuset (Aalborg), flere gange på Café Frede (Aalborg), Halkær Kro (Nibe), Fatter Eskil (Aarhus), Teatersalen i Thisted.

Koncerterne spænder lige fra ”The Dark Side of the Moon”, ”Wish You Were Here” over ”The Wall” og videre til Pink Floyds udgivelser i 80´erne og 90´erne. En koncert med Pink Floyd by Timeshare får det til at syde af psykedeliske vibrationer og toner og folk vil rocke med på de store Pink Floyd klassikere.

Pink Floyd by Timeshare:
Keld Baumann – guitar og sang
Jens Allan Mose – keyboard
Ole Hans Jensen – bas
Finn Møller – sax, guitar og sang
Carsten Baumann – trommer
Ole Mølgaard – keyboard, guitar og sang
Frederikke Vraa Østergaard, Malou Dalhoff & Marianne Herløv – kor

Godt at vide:
Entré til koncert: 130 kr.
Koncertmenu: 179 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Pink Floyd by Timeshare

Pink Floyd by Timeshare

 

Kræn West med venner - Fredag d. 13. & 14 november - UDSKUDT TIL 2021!!

Vi arbejder på ny dato i 2021!!

Alle tidligere købte billetter er gyldige til den nye dato.

Entré til koncert: 150 kr.
Koncertmenu: 179 kr.

– skotsk/irsk aften

Kræn West består således af følgende musikere: Jens Memphis, Jens Ole Jensen og Peter Sørensen.

Jens Memphis er nok bedst kendt for sit arrangement i ”De Gyldne Løver”, som han var medstifter af. På visitkortet kunne der stå: Komponist, forfatter og multikunstner. Når han optræder, spiller han på diverse fløjter og synger egne tekster.

Jens Ole Jensen er medstifter af ”Schwåmpi´s Venner”, som har huseret på den danske folkemusikscene i mere end 30 år. Foruden at være skolelærer er han også komponist og forfatter. På scenen spiller han på guitar og skulle være den bedste af de tre til at synge, – efter eget udsagn.

Peter Sørensen har i mange år været medlem af ”Fynsk Harmoniforvirring” og ”Fisker Thomas m/venner”. Også han er komponist og forfatter, og når han optræder, spiller han på harmonika og synger.

I efteråret 2019 har Kræn West spillede en række koncerter rundt i Nordjylland. Med sig til disse koncerter har de taget deres gode venner, Kalle, Tonni og Fridlev, med sig.

Kalle Jørgensen på bas – kendt fra De Gyldne Løver for sit gode spil samt sit liv i de nordjyske jazzkredse.
Fridlev Larsen på guitar som med sit smittende humør og gode spil er garant for en god stemning.

Tonni Vestergaard Nielsen på violin. Tonni har i mange år spillet Nordjylland tynd på sin violin. Han mestrer til fuldkommenhed sit instrument og håndterer violinen med stor følelse og kærlighed.
Der er sammensat et program med alle de skønne irske ballader og pubsange og Kræn West med venner garanterer et forrygende show med sang, musik og små anekdoter.

Godt at vide:
Entré til koncert: 150 kr.
Koncertmenu: 179 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Kræn West med venner

 

Crazy Ivans - Lørdag d. 06. november 2021 - kl. 20.00

Entré til koncert: 175 kr.
Koncertmenu: 185 kr.

– fra folk – til blues – til rock ’n’ roll

På den hjemlige klubscene kan vi topfornøje os ved en ny konstellation, som tager udgangspunkt i dét, det hele handler om: Glæden ved at spille god musik! Musikerne, der kan trække på en samlet musikalsk erfaring på knap 200 år, er håndplukket over det ganske land.

Fra Aalborg kommer OLAV POULSEN, der gennem den seneste snes år har høstet stor anerkendelse som en af landets allerbedste slideguitarister. Han bevæger sig ubesværet inden for genrer som blues, rock og country – ind imellem med en snert af orientalske og indiske overtoner.

I Rønde finder vi den mest solide og utrættelige rytmeguitarist ever: IVAN SAND. Ivan har spillet næsten al tid. Det enkle, ærlige, oprigtige og troværdige, har til alle tider kendetegnet hans virke, der bl. a. har taget inspirationen fra Neil Young til egne nye højder.

I Borup på Midtsjælland residerer SØREN RISLUND som vel nok vel mest kendt for sit 40 årige humoristiske samarbejde med Jan Monrad, -men hallo: Søren var til sin første bluesfestival i 1964 og omtrent samtidigt købte han sin første mundharmonika. Bluesmusikken har aldrig sluppet sit tag i ham siden.

MIK SCHACK fra Utterslev Mose favner vidt: Fra kødgryder i TV over et stort tegnetalent til en af landets bedste vaskebrætspillere. Mik tog fingerbøllene på i 1970 og begyndte at spille med bl. a. Monrad & Rislund. Mik har til dato krattet i et uoverskueligt antal sammenhænge over det meste af verden.

Repertoiret er de klassiske rock- og bluessange samt værker af egen tilvirkning, -alt fremført med en kompetent glæde. Og husk: Glæden ved at spille god musik mangedobler glæden ved at høre samme.

DEKLARATION OG GARANTI: DET GYNGER! DET SWINGER! DET DUER!

Køb billet herGodt at vide:
Entré til koncert: 175 kr.
Koncertmenu: 185 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Crazy Ivans

Crazy Ivans