Go to Top

Kommende arrangementer

Klik på arrangementerne herunder for at læse mere/mindre.
Hvis du ønsker at købe billet, skal du blot klikke på ‘Køb billet’-knappen øverst til højre.

2023

Alle tidligere købte billetter er gyldige til de nye datoer.

Sommersang på Bratskov

Sommersang på Bratskov 2022

Sommersang på Bratskov 2022

Efterår 2021

Alle tidligere købte billetter er gyldige til de nye datoer.

Gratis sommerkoncert med Rikke Thomsen Band Tour på Bratskov - Lørdag d. 7. august kl. 14.00

Entré til koncert: gratis

– pop- folk/americana

Forårstouren 2021 inkluderer Rikkes band, bestående af bassist Peter Parmo Overby og trommeslager Lasse Bruun. Disse to musikere har Rikke spillet med i flere år – og når de sammen går på scenen, så kan deres nære musikalske venskab høres! Rikkes finurlige og underspillede historiefortælling får naturligvis sin plads i centrum – ligesom sangenes lyrik altid har det. På forårstouren 2021 bliver publikum præsenteret for en række nye sange, samt sange fra Rikkes bagkatalog. Begge vil iklædes et melankolsk, ærligt og stærkt musikalsk tæppe af pop/folk og americana.

Med sit band i ryggen, vil det give Rikke frit spil til yderligere at vise hendes håndværk som guitarist. I vil på denne band-tour derfor opleve hende både med den velkendte westernguitar og hendes arsenal af el-guitarer. Mon ikke sidstnævnte vil bide fra sig?”

  • Koncerten er gratis
  • Mulighed for at købe øl og vand
  • Medbring gerne klapstol eller tæppe
  • Kun adgang for gæster med gyldig coronapas
  • Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og gør os ekstra umage for at sikre, at I trygt kan nyde vores koncerter.
  • Koncerten arrangeres i samarbejde med Region Nordjylland og Jammerbugt Kommune
Rikke Thomsen

Rikke Thomsen

 

Frokost-jazz - Kansas City Stompers m. Jesper Thilo - Lørdag d. 18. september kl. 12.00

Entré inkl. jazz-buffet: 250 kr.

Køb billet her– jazz i verdensklasse

Jesper Thilo, nok Danmarks mest berømte jazzmusiker, har rødderne dybt plantet i den traditionelle jazz, som han elsker at spille, foruden selvfølgelig swingmusik og andre former for jazz, og med KCS, som han til og fra har spillet med siden 1976, får den ikke for lidt med alle de velkendte trad jazz, New Orleans Jazz og Dixieland-numre, altså Jesper Thilo på en anden måde, men stadigvæk med den fabulouse teknik, som Jesper brillierer med.

Kansas City Stompers har i flere årtier været sammensat af en række af landets bedste og flittigst benyttede musikere, og 2021 er ingen undtagelse. De regnes for det ældste professionelle jazzorkestre i Europa startet i 1951 og med 45 lp/cd-udgivelser. De kan bevæge sig hele vejen fra dixieland til funk og popmusik, og derfor er det også Kansas-folk der har været flittigst benyttet i div. musikalske sammenhænge. Kansas City Stompers er det rette orkester til at bakke Jesper Thilo op i hans udfoldelser.

Line-up
Jesper Thilo: Sax
Niels Abild: klarinet og kapelmester
Palle Juul Hansen: Piano
Lea Nielsen Trombone: trompet, sang
Lasse Lundstrøm: bas
Roger Berg: trommer

Praktiske oplysninger:
Dato og tidspunkt: Lørdag d. 18. september kl. 12.00.
Dørene åbner: Indgang til koncertsalen åbnes ca. 30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2-3 timer
Bemærk venligst: Bord/pladser reserveres ved køb
Entré inkl. jazz-buffet: 250 kr.

Jesper Thilo

Jesper Thilo

 

Carls Café – Bente Kure & Leif Erntsen - NY DATO - Tirsdag d. 28. september kl. 20.00

Entré til koncert: 130  kr.
Koncertmenu: 179 kr.

Køb billet her– noget på hjerte

Bente og Leif har spillet sammen i over 33 år med en aldrig svigtende intensitet og et altid skarpt blik på, at underholdningsværdien og humoren ikke bliver underkendt undervejs. Hverken i sangene eller i det der siges imellem. Efter én af deres seneste koncerter, afmeldte arrangøren dem efterfølgende ved at sige at ”Man bliver simpelthen et bedre menneske af at opleve jer live!”. Og det var efter 2 stående ovationer. De har gennem årene udgivet 13 CD’er, 1 LP samt spillet landet tyndt på spillesteder, festivaler, kursuscentre, i kirker, foreninger og forsamlingshuse. For skolebørn, pensionister og godtfolk alverdens steder.

De spiller mest egne sange og melodier, men kærligheden til bl.a. Jeppe Aakjær, Benny Andersen, Halfdan Rasmussen og de andre store tekst/sangskrivere fornægter sig heller ikke.

I de flotte anmeldelser har der bl.a. stået:

”Med sin smukt nuancerede stemme mestrer hun både det blidt poetiske og det mere kontante udtryk” og ” Han demonstrerer sine virtuose evner på harmonikaen”.

Og det kan man trygt regne med, at de lever op til i særdeles levende live på scenen!

Og så er de prismodtagere:
Danish Music Award i 2004
Endnu en DMA- nominering i 2007
Aakjærprisen i 2012
Bente DMA-nomineret som ‘Årets Sangskriver’ i 2015

Godt at vide:
Entré til koncert: 130 kr.
Koncertmenu: 179 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Bente Kure & Leif Erntsen

 

Kulturen Rykker Ud - Dobbeltkoncert med Mikael K og Anders Mikkelsen - Torsdag d. 7. oktober kl. 20.00

Entré til koncert: 100 kr.
Koncertmenu: 185 kr.

Køb billet her– Dobbeltkoncert med Mikael K og Anders Mikkelsen

Mikael K er en moderne folkesanger – en farvestrålende singer/songwriter, der mestrer det danske sprog. Han er en underfundig storyteller, som b.la. med sine seneste albums – UDKANTSLAND og koncept-albummet SANGE FRA NORD – sætter fokus på livet i Nordjylland eller det udkantsområde – eller vandkantsområde, som vi også er en del af.

Han indtager scenen med sine instrumenter (guitar, banjo, mundharpe mm.) og med sine vedkommende anekdoter og historiefortællende sange. Der er garanti for gode sange, store smil og lidt at tænke over. Sangene fortælles med stolthed fra vandkants-Danmark, hvor Mikael K også har bosat sig. Glæd dig til sange som: Klitmøller Cold Hawaii, Anna fra Fristrup, En romer i Vrå og mange, mange flere! Mikael K har udgivet 13 albums i eget navn.

Anders Mikkelsen er sanger, sangskriver og guitarist – en ægte folkesanger og historiefortæller. Anders kendes blandt andet for sine mange besøg på Skagen Festival, hvor han har optrådt både solo, med bandet FolkZone og med den nu afdøde, norske guitarlegende Hans Graasvold. Anders Mikkelsen har udgivet i alt 6 CD’er, og et af hans albums blev nomineret til Danish Music Awards – Folk.

På scenen er han en kunstner, som forstår at fastholde sit publikum, alene med sine guitarer og en håndfuld sange smukke, vedkommende, sjove, stærke og nærværende sange, som rører ved hjertet og sætter tankerne i gang.

Anders Mikkelsen når ikke blot ud over scenekanten: Han kommer med sine sange og sin dialog langt ind under huden på tilhørerne, og efterlader indtrykket af en varm, følsom, og engageret troubadur med noget på hjerte.

En koncert med Anders Mikkelsen er som en varm og humoristisk rejse gennem et musikalsk univers, fyldt med tankevækkende historier og iørefaldende sange.

Praktiske oplysninger:
Dato og tidspunkt: Torsdag d. 7. oktober kl. 20.00.
Dørene åbner: Indgang til koncertsalen åbnes ca. 30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Salen: 100 kr. inkl. gebyr.

Mikael K

Mikael K

Anders Mikkelsen

Anders Mikkelsen

 

Nello & The Helping Hand Blues Band - Fredag d. 8. oktober kl. 20.00

Entré til koncert: 165  kr.
Koncertmenu: 185 kr.

Køb billet her– blues i verdensklasse

THE HELPING HAND BLUES BAND blev skabt for at backe udenlandske musikere når de kom forbi Danmark og skulle bruge et tophold alsidige blues-musikere. På to turnéer i 2017 og 2019 backede de amerikanske Hook Herrera. Bandet fandt virkelig hinanden og dét fødte idéen om at gøre det selv.

Folk har gennem årene ofte spurgt Nello, om han ikke skulle synge noget mere selv, men der har aldrig helt været tiden og lejligheden til det. Men nu skal det være og i en moden alder han ud som eneste sanger og frontfigur for eget blues-band. Netop fordi han her har det mest fantastiske hold bag sig!

Ronni Boysen, guitar – Kjeld Lauritsen, orgel og Mads D. Andersen trommer!

Ronni Boysen, guitar:

Ronni er ubetinget første valg når udenlandske stjerner skal bruge en “rigtig” blues-guitarist fra Danmark. Han er en af de mest efterspurgte og respekterede europæiske guitarister indenfor genren, og arbejder fast eller på freelance basis for utallige bands og frontmænd herhjemme og internationalt. Han spiller pt. siden 2010 fast i hele Europa med Mud Morganfield (søn af Muddy Waters) Derudover bl.a. med svenske Kokomo Kings, som har 3 albums og “Band of the Year 2018 fra britiske Blues Lounge Radio Show” bag sig. Ronni Boysen har turneret med et hav af udenlandske blues-stjerner, bl.a. Otis Grand, James Harman, Junior Watson og Big Joe Louis og spiller pt også med Diuanna Greenleaf og West Weston. Ronni Boysen er BLUES med hud og hår! Og Årets Danske Bluesnavn 2013 og modtager af Blueskartellets Ærespris i 2010.

Kjeld Lauritsen, orgel:

Kjeld startede sit blues-liv med folk som Ken Gudman, Kenn Lending, Troels Jensen og Smalltown Bluesband. Siden leder af jazzgruppen ”The Organizers” sammen med bl.a. saxofonisten Bob Rockwell fra 1981-2006 – med 7 albums med utallige egne kompositioner. Spiller pt. med Miriam Mandipira, Søren Frost og Per Gade ( 4 albums) samt som solist hos bl.a. ”Klüvers Big Band” og ”Erling Kroners New Music Orchestra”. Kjeld har modtaget den fine “Palæ Bars jazzpris 2018”

Mads D. Andersen, trommer

Mads tog som 21 årig fra Rødekro til London og spillede sig til pladsen hos Otis Grand & The Big Bluesband og turnérede der gennem 3 ½ år i hele Europa. Spillede der sammen med en række blues-verdensstjerner, bl.a. Steve Cropper, Ike Turner, Kim Wilson, Joe Louis Walker og Pee Wee Ellis. Vendte hjem og joinede sin Bror Mike Andersens band i 6 år. Siden som freelance Trommeslager med både danske og udenlandske kunstnere, bl. a. Anders Blichfeldt, Ivan Pedersen trio, Henning Stærk og har turnéret Europa og Skandinavien tynd med bl.a. udenlandske Alan Haynes, Lurrie Bell, Tony Vega og Kai Strauss.

Niels Nello Mogensen, bas og vokal

Nello startede i 1980 i Danmarks første punk-band Lost Kids. Han kom senere med Johnny Madsen som han har spillet med siden 1996. Nello har været en fast del af Aarhus’ blues-miljø siden blues-boomet sidst i 80’erne, i dag med Grarup Allstars som han var med til at danne. Bandet fik DMA prisen som Årets Live navn 2019. Og senest med Blues Explosion, med bl.a. Troels Jensen, Peter Nande og Big Creek Slim. Og han har turnéret med amerikanske blues navne som Blues Lights m. Barrelhouse Chuck, Ron Hacker, Hook Herrera og senest med James Harman. Har desuden to rock solo-albums som sanger og komponist med Nellovator bag sig.

Så det er et endog meget rutineret band der her ser dagens lys. Og vi glæder os til at trykke den af, og lave en fed aften med publikum og hinanden.

Repertoiret er blues fra den store skuffe, mange af vores favorit numre, mere eller mindre kendte, af folk som Muddy Waters, Willy Dickson, Howlin Wolf, BB King, Little Walter, Albert King, John Lee Hooker osv. Plus enkelte egne numre.

Praktiske oplysninger:
Dato og tidspunkt: Fredag d. 8. oktober kl. 20.00.
Dørene åbner: Indgang til koncertsalen åbnes ca. 30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Salen: 165 kr. inkl. gebyr.

Nello & The Helping Hand Blues Band

Nello & The Helping Hand Blues Band

 

Live & Lokalt – Nordjyske talenter - Fredag d. 15. oktober kl. 20.00

Entré til koncert: 110 kr.
Koncertmenu: 185 kr.

Køb billet her– Jonas Ringtved & Solvej

At der i Nordjylland er et rigt og varieret rytmisk musikmiljø er der mange gode eksempler på, når der jævnligt springer nye lysende talenter ud, samtidig med at der også findes en god og solid bund af erfarne professionelle musikere.

Det har en række nordjyske spillesteder tænkt at bevise ved at præsentere 2 spændende nye navne på den nordjyske musikscene Jonas Ringtved og Solvej som solister bakket op af en garvet trio af professionelle session musikere (Ole Albrechtsen, Klaus Thrane og Peter Parmo) på en turne i oktober 2021.

”Live & Lokalt” version 2 er baseret på de overordnede erfaringer fra første udgave af projektet som blev afviklet i efteråret 2018, som viste at der er et stort og talentfuldt sangskriverpotentiale i Nordjylland og at projektet kan bidrage til udvikling af talentmiljø, af lokalt og regionalt musikmiljø, samt skabe kontakt og netværk mellem talenter, professionelle musikere og spillesteder.

Relevansen og nødvendigheden af ”Live & Lokalt” er i lyset af corona-krisen kun blevet større, da betingelserne er blevet vanskeligere for at synliggøre og stille scener til rådighed for unge talenter og ny originalmusik.

”Live & Lokalt” afvikles med støtte fra Region Nordjylland og fra Kulturministeriet corona-hjælpepakke.

Solisterne på denne turné er udpeget med hjælp fra Søren B.Kristensen fra Korma, Kompetencecenter for Rytmisk Musik, Aalborg.

Solisterne:

Jonas Ringtved

Jonas Ringtved er født og opvokset i Aalborg, hvor han har etableret sig som et lokalt navn, man bør holde øje med. Efter mange koncerter, som den anden halvdel af duoen Salvia, har Ringtved spillet på bl.a. Spot Festival og været support for internationale bluesnavne. Solokarrieren er nu næste skridt på sangskriverens rejse ind i den narrative folk- og country-verden. Med en stor barytonstemme, bakket op af sit eksistentielle tekstunivers, kan man forvente paralleller til nordamerikanske stjerner som Stephen Stills, Johnny Cash og Neil Young.
Skitzotopia er Jonas Ringtveds debut-EP, hvor historierne omkring sangskriverens rejse igennem en hård opvækst, der har budt på stoffer, vold og dominanskultur. Parallelt med mørket har der altid været et lys i familieliv.et og de ægte venskaber. Pladen er derfor en rejse gennem de følelsesmæssige kontraster, som har fået sangskriveren til at stille spørgsmålstegn ved håbløsheden og søgen efter mening. Det har udmundet sig i den række sange, som Ringtved nu er klar til at præsentere for publikum på ærligste manér. Med et nøgent, akustisk udtryk, der repræsenterer numrenes personlige emner, får lytteren et tæt møde med en ung sangskriver i et gammelt sind.

Solvej

Solvej skriver sange i et nært, enkelt og relaterbart sprog. Med beskrivelser af livet; også dér, hvor det ikke føles så rart eller er så kønt. Solvej er forelsket i western og folk, betaget af beats og glad for guitar. Solvej er sandkorn, vestenvind, kedsomhed, kærester, cowboyhat, krop, tankerækker, tvivl og åben vej.

Solvej blev i 2019 indstillet til fire GAFFA-priser: årets danske udgivelse, årets danske solist, årets nye danske navn og årets danske pop-udgivelse.

Solvej er et one-woman-band, der af og til er blevet / bliver til et regulært band i forskellige konstellationer, og det bl.a. med Mads Mouritz, Jeppe Gram, Johan Segerberg, John Fomsgaard, Lasse Sandkamm og Tim Easton.

Solvej har spillet på større og mindre scener i Danmark, Sverige, Canada og Alaska. Solvej har spillet koncert i et kontorlandskab, et fængsel, på en båd, til fødselsdage, bryllupper og for folk hjemme i deres egne stuer. På opfordring, selvfølgelig.

Bandet:

En musikalsk platform som Live&Lokalt kræver en professionel bund og et band, der forstår at spille artisterne gode. Derfor er det en fornøjelse at præsentere bandet, der består af:

Ole Albrechtsen

– kapelmester på Live & Lokalt og guitarist. Ole er komponist, sessionmusiker og medlem i adskillige bands, der turnerer i DK og udlandet. Ole er en af de mest aktive, professionelle musikere i vores landsdel.

Klaus Thrane

– Trommer. Klaus er en institution i den danske rytmiske musik. Som trommeslager og percussionist i Lars Lilholt Band har han slået sit navn fast som en af Danmarks bedste. Klaus har også eget studie, hvor kan blandt andet hjælper med at formidle nordjysk musik.

Peter Parmo Overby

– bassist. Måske har du set ham på en af de nordjyske scener, hvor han er meget aktiv som musiker. Peter er blandt andet backing for R.Noor og andre artister i det nordjyske vækstlag.

Praktiske oplysninger:
Dato og tidspunkt: Fredag d. 15. oktober kl. 20.00.
Dørene åbner: Indgang til koncertsalen åbnes ca. 30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Salen: 110 kr. inkl. gebyr.

Live & Lokalt 2021

Live & Lokalt 2021

 

The Consolation - Fredag d. 22. oktober kl. 20.00

Entré til koncert: 130  kr.
Koncertmenu: 185 kr.

Køb billet her– americana med en nordisk twist

Er du til country, roots og americana? Så må du ikke snyde dig selv for bandet, som er blevet kaldt “Danmarks absolut bedste repræsentanter for country rock-musikken” (Ole Jacobsen, DR). The Consolation gæster Brovst Musikforsyning d. 9. april 2021 med et brag af et show.

“Velkomponeret, veludført dansk musik” (Alex Nyborg Madsen, P5)
“Danmarks absolut bedste repræsentanter for countryrock-musikken” (Ole Jacobsen, P5)
“Dejligt ‘Astoria’ album!” (Jørgen de Mylius, DR)
“Troværdigt og rent ud sagt i en klasse, der kun kan betegnes som international” (Side33)
“Solid og velskrevet countrypop- og rock” (GFR)
“Dødhamrende autentisk” (HQ Music)
“Bundsolid manifestation” (Musikblogger.dk)

Citaterne ovenfor er blot et lille udpluk af de mange roser, der er regnet ned over danske The Consolation de sidste par år. Ikke mindst i kølvandet på hele to fantastisk anmelderroste album, der begge emmer af kærlighed til amerikanermusik og solid sangskrivning.

Både albummet ‘Heartland’ fra 2018 og det seneste udspil ‘Astoria’ fra 2020 gik direkte ind som Ugens Album på DR’s P5, og værter som bl.a. Alex Nyborg Madsen, Ole Jacobsen, Kirsten Siggaard og Jørgen de Mylius har spillet bandet flittigt i deres programmer.

Inspirationskilderne spænder vidt, fra 60’ernes country-rebeller som Johnny Cash, Kris Kristofferson og Waylon Jennings, til 70’ernes countryrock-pionerer som The Band, Little Feat og The Eagles, til 80’ernes blue collar-ikoner som Bruce Springsteen og Tom Petty, og helt frem til nutidens americana-stjerner, som Chris Stapleton, Jason Isbel og Sturgill Simpson.

The Consolation har dog sin helt egen sound og sit eget udtryk, som blander originalitet med de klassiske genredyder, og tilfører amerikanergryden lidt nordisk krydderi. Alt sammen udført med masser af charme, nærvær, humor og musikalsk overskud.

Live leverer bandet et fremragende show, hvor der både er noget til hjertet, til hjernen og til dansefødderne. Er man til roots, country rock og et strejf af blues, med stærk sangskrivning og internationalt niveau, ja så er The Consolation et band, man ikke skal snyde sig selv for.

The Consolation består foruden forsanger og sangskriver Nis Gaarde (vokal, guitar, banjo m.m.), af Jacob Svensson (bas), Sven Busck (trommer), Leif Bruun (pedalsteel), Vincent Daly (guitar) og Emma Sommer (kor, percussion).

Praktiske oplysninger:
Dato og tidspunkt: Fredag d. 22. oktober kl. 20.00.
Dørene åbner: Indgang til koncertsalen åbnes ca. 30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Salen: 130 kr. inkl. gebyr.

The Consolation

The Consolation

 

Paul & Peter Banks, H.P. Lange & Niels Bonefaas - Fredag d. 29. oktober kl. 20.00

Entré til koncert: 130  kr.
Koncertmenu: 185 kr.

Køb billet her– roots med meget mere

En aften med nogle af landets bedste folk-musikere.

Paul & Peter Banks – far og søn – har spillet sammen i adskillige år med et repertoire bestående af egne sange, amerikansk folk samt enkelte afrikansk inspirerede numre. Paul har i en lille menneskealder været kendt som stilskabende guitarist og sanger og sangskriver med 15 CD’er i eget navn og langt over 100 som sideman. Peter er fremragende banjospiller og sanger samt en fin sangskriver. Blandt andet sammen med trioen TWANG er han ved at skabe sig et ry som genrebrydende banjospiller og sangskriver.

HP Lange & Niels Bonefaas startede samarbejdet omkring HP Langes album ”Travelling Man Blues” fra 2016. HP har i mere end 30 år været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Niels er noget yngre og er især kendt fra oldtime musikken med mange ophold i USA og optrædener på de store amerikanske oldtime og bluegrass festivaler.

Mens HP Lange og Niels Bonefaas har fokuseret på at fordybe sig i traditionen, har Paul og Peter Banks samlet indtryk fra mange forskellige genrer. En aften med disse fire musikere vil byde på to meget forskellige duoer, men også en kvartet med storswingende musik på banjo, fiddle, guitar og mandolin og flerstemmig sang.

Paul Banks: vokal, guitar, mandolin, mandocello
Peter Banks: vokal, banjoer, guitar
HP Lange: vokal, guitar, national, banjo
Niels Bonefass: vokal, banjo, violin

Praktiske oplysninger:
Dato og tidspunkt: Fredag d. 29. oktober kl. 20.00.
Dørene åbner: Indgang til koncertsalen åbnes ca. 30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Salen: 130 kr. inkl. gebyr.

Paul & Peter Banks, H.P. Lange & Niels Bonefaas

Paul & Peter Banks, H.P. Lange & Niels Bonefaas

 

Kræn West med venner - Fredag d. 12. november

Alle tidligere købte billetter er gyldige til den nye dato.

Entré til koncert: 150 kr.
Koncertmenu: 179 kr.

Køb billet her– irsk aften

Kræn West består således af følgende musikere: Jens Memphis, Jens Ole Jensen og Peter Sørensen.

Jens Memphis er nok bedst kendt for sit arrangement i ”De Gyldne Løver”, som han var medstifter af. På visitkortet kunne der stå: Komponist, forfatter og multikunstner. Når han optræder, spiller han på diverse fløjter og synger egne tekster.

Jens Ole Jensen er medstifter af ”Schwåmpi´s Venner”, som har huseret på den danske folkemusikscene i mere end 30 år. Foruden at være skolelærer er han også komponist og forfatter. På scenen spiller han på guitar og skulle være den bedste af de tre til at synge, – efter eget udsagn.

Peter Sørensen har i mange år været medlem af ”Fynsk Harmoniforvirring” og ”Fisker Thomas m/venner”. Også han er komponist og forfatter, og når han optræder, spiller han på harmonika og synger.

I efteråret 2019 har Kræn West spillede en række koncerter rundt i Nordjylland. Med sig til disse koncerter har de taget deres gode venner, Kalle, Tonni og Fridlev, med sig.

Kalle Jørgensen på bas – kendt fra De Gyldne Løver for sit gode spil samt sit liv i de nordjyske jazzkredse.
Fridlev Larsen på guitar som med sit smittende humør og gode spil er garant for en god stemning.

Tonni Vestergaard Nielsen på violin. Tonni har i mange år spillet Nordjylland tynd på sin violin. Han mestrer til fuldkommenhed sit instrument og håndterer violinen med stor følelse og kærlighed.
Der er sammensat et program med alle de skønne irske ballader og pubsange og Kræn West med venner garanterer et forrygende show med sang, musik og små anekdoter.

Praktiske oplysninger:
Dato og tidspunkt: Fredag d. 12. november kl. 20.00.
Dørene åbner: Indgang til koncertsalen åbnes ca. 30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Salen: 150 kr. inkl. gebyr.

Kræn West med venner

 

Kræn West med venner - EKSTRA!! - Lørdag d. 13. november

Alle tidligere købte billetter er gyldige til den nye dato.

Entré til koncert: 150 kr.
Koncertmenu: 179 kr.

Køb billet her– irsk aften

Kræn West består således af følgende musikere: Jens Memphis, Jens Ole Jensen og Peter Sørensen.

Jens Memphis er nok bedst kendt for sit arrangement i ”De Gyldne Løver”, som han var medstifter af. På visitkortet kunne der stå: Komponist, forfatter og multikunstner. Når han optræder, spiller han på diverse fløjter og synger egne tekster.

Jens Ole Jensen er medstifter af ”Schwåmpi´s Venner”, som har huseret på den danske folkemusikscene i mere end 30 år. Foruden at være skolelærer er han også komponist og forfatter. På scenen spiller han på guitar og skulle være den bedste af de tre til at synge, – efter eget udsagn.

Peter Sørensen har i mange år været medlem af ”Fynsk Harmoniforvirring” og ”Fisker Thomas m/venner”. Også han er komponist og forfatter, og når han optræder, spiller han på harmonika og synger.

I efteråret 2019 har Kræn West spillede en række koncerter rundt i Nordjylland. Med sig til disse koncerter har de taget deres gode venner, Kalle, Tonni og Fridlev, med sig.

Kalle Jørgensen på bas – kendt fra De Gyldne Løver for sit gode spil samt sit liv i de nordjyske jazzkredse.
Fridlev Larsen på guitar som med sit smittende humør og gode spil er garant for en god stemning.

Tonni Vestergaard Nielsen på violin. Tonni har i mange år spillet Nordjylland tynd på sin violin. Han mestrer til fuldkommenhed sit instrument og håndterer violinen med stor følelse og kærlighed.
Der er sammensat et program med alle de skønne irske ballader og pubsange og Kræn West med venner garanterer et forrygende show med sang, musik og små anekdoter.

Praktiske oplysninger:
Dato og tidspunkt: Lørdag d. 13. november kl. 20.00.
Dørene åbner: Indgang til koncertsalen åbnes ca. 30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Salen: 150 kr. inkl. gebyr.

Kræn West med venner

 

Pink Floyd by Timeshare - Vi arbejder på ny dato i 2021!!

Vi arbejder på ny dato i 2021!!

Entré til koncert: 130 kr.
Koncertmenu: 179 kr.

– kopiband

Pink Floyd by Timeshare byder på en fantastisk hyldest rejse gennem mange af Pink Floyds plader. Orkestret består af 9 musikere, der er kendt for at spille musik af Pink Floyd på en meget overbevisende måde, med koncerter adskillige gange på Fjordrock i Aalborg, Kulturstationen i Skørping, Studenterhuset (Aalborg), flere gange på Café Frede (Aalborg), Halkær Kro (Nibe), Fatter Eskil (Aarhus), Teatersalen i Thisted.

Koncerterne spænder lige fra ”The Dark Side of the Moon”, ”Wish You Were Here” over ”The Wall” og videre til Pink Floyds udgivelser i 80´erne og 90´erne. En koncert med Pink Floyd by Timeshare får det til at syde af psykedeliske vibrationer og toner og folk vil rocke med på de store Pink Floyd klassikere.

Pink Floyd by Timeshare:
Keld Baumann – guitar og sang
Jens Allan Mose – keyboard
Ole Hans Jensen – bas
Finn Møller – sax, guitar og sang
Carsten Baumann – trommer
Ole Mølgaard – keyboard, guitar og sang
Frederikke Vraa Østergaard, Malou Dalhoff & Marianne Herløv – kor

Godt at vide:
Entré til koncert: 130 kr.
Koncertmenu: 179 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Pink Floyd by Timeshare

Pink Floyd by Timeshare

 

Laura Illeborg Band - Fredag d. 18. februar kl. 20.00

Entré til koncert: 175 kr.
Koncertmenu: 185 kr.

– m. Knud Møller

Laura Illeborg er nu tilbage i 2021 med samme stærke hold og sine stærke personlige sange om eksistens, uforløsthed og kærlighed.

Bandet er igen med hendes gamle makker Niels Dahl (Vildnis) på kontrabas og en af landets bedste guitarister, selveste Knud ”er Gud” Møller (Johnny Madsen) samt Rune Funch, også akustiks guitar.

Laura Illeborg udgav i 2018 albummet ”Det Går Tit Godt” og i 2020 det meget roste album ”Exitstrategi”, begge produceret af Knud Møller og indspillet i Sweet Silence Studios med den legendariske Flemming Rasmussen (Gasolin, Metallica, Sort Sol m.fl) bag mixer pulten.

Og det er sange herfra – plus enkelte nye – Laura og band spiller på deres 2021 turné.

Godt at vide:
Entré til koncert: 175 kr.
Koncertmenu: 185 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Laura Illeborg Band

Laura Illeborg Band

 

Crazy Ivans - Flyttet til fredag d. 11. marts 2022 - kl. 20.00

Entré til koncert: 175 kr.
Koncertmenu: 185 kr.

– fra folk – til blues – til rock ’n’ roll

På den hjemlige klubscene kan vi topfornøje os ved en ny konstellation, som tager udgangspunkt i dét, det hele handler om: Glæden ved at spille god musik! Musikerne, der kan trække på en samlet musikalsk erfaring på knap 200 år, er håndplukket over det ganske land.

Fra Aalborg kommer OLAV POULSEN, der gennem den seneste snes år har høstet stor anerkendelse som en af landets allerbedste slideguitarister. Han bevæger sig ubesværet inden for genrer som blues, rock og country – ind imellem med en snert af orientalske og indiske overtoner.

I Rønde finder vi den mest solide og utrættelige rytmeguitarist ever: IVAN SAND. Ivan har spillet næsten al tid. Det enkle, ærlige, oprigtige og troværdige, har til alle tider kendetegnet hans virke, der bl. a. har taget inspirationen fra Neil Young til egne nye højder.

I Borup på Midtsjælland residerer SØREN RISLUND som vel nok vel mest kendt for sit 40 årige humoristiske samarbejde med Jan Monrad, -men hallo: Søren var til sin første bluesfestival i 1964 og omtrent samtidigt købte han sin første mundharmonika. Bluesmusikken har aldrig sluppet sit tag i ham siden.

MIK SCHACK fra Utterslev Mose favner vidt: Fra kødgryder i TV over et stort tegnetalent til en af landets bedste vaskebrætspillere. Mik tog fingerbøllene på i 1970 og begyndte at spille med bl. a. Monrad & Rislund. Mik har til dato krattet i et uoverskueligt antal sammenhænge over det meste af verden.

Repertoiret er de klassiske rock- og bluessange samt værker af egen tilvirkning, -alt fremført med en kompetent glæde. Og husk: Glæden ved at spille god musik mangedobler glæden ved at høre samme.

DEKLARATION OG GARANTI: DET GYNGER! DET SWINGER! DET DUER!

Godt at vide:
Entré til koncert: 175 kr.
Koncertmenu: 185 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Crazy Ivans

Crazy Ivans

 

Forår 2021

Alle tidligere købte billetter er gyldige til de nye datoer.

Carls Café – Bente Kure & Leif Erntsen - NY DATO - Tirsdag d. 28. september kl. 20.00

Entré til koncert: 130  kr.
Koncertmenu: 179 kr.

– noget på hjerte

Bente og Leif har spillet sammen i over 33 år med en aldrig svigtende intensitet og et altid skarpt blik på, at underholdningsværdien og humoren ikke bliver underkendt undervejs. Hverken i sangene eller i det der siges imellem. Efter én af deres seneste koncerter, afmeldte arrangøren dem efterfølgende ved at sige at ”Man bliver simpelthen et bedre menneske af at opleve jer live!”. Og det var efter 2 stående ovationer. De har gennem årene udgivet 13 CD’er, 1 LP samt spillet landet tyndt på spillesteder, festivaler, kursuscentre, i kirker, foreninger og forsamlingshuse. For skolebørn, pensionister og godtfolk alverdens steder.

De spiller mest egne sange og melodier, men kærligheden til bl.a. Jeppe Aakjær, Benny Andersen, Halfdan Rasmussen og de andre store tekst/sangskrivere fornægter sig heller ikke.

I de flotte anmeldelser har der bl.a. stået:

”Med sin smukt nuancerede stemme mestrer hun både det blidt poetiske og det mere kontante udtryk” og ” Han demonstrerer sine virtuose evner på harmonikaen”.

Og det kan man trygt regne med, at de lever op til i særdeles levende live på scenen!

Og så er de prismodtagere:
Danish Music Award i 2004
Endnu en DMA- nominering i 2007
Aakjærprisen i 2012
Bente DMA-nomineret som ‘Årets Sangskriver’ i 2015

Køb billet herGodt at vide:
Entré til koncert: 130 kr.
Koncertmenu: 179 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Bente Kure & Leif Erntsen

 

Laura Illeborg Band - FLYTTET TIL FEBRUAR 2022 - kl. 20.00

Entré til koncert: 175 kr.
Koncertmenu: 185 kr.

– m. Knud Møller

Laura Illeborg er nu tilbage i 2021 med samme stærke hold og sine stærke personlige sange om eksistens, uforløsthed og kærlighed.

Bandet er igen med hendes gamle makker Niels Dahl (Vildnis) på kontrabas og en af landets bedste guitarister, selveste Knud ”er Gud” Møller (Johnny Madsen) samt Rune Funch, også akustiks guitar.

Laura Illeborg udgav i 2018 albummet ”Det Går Tit Godt” og i 2020 det meget roste album ”Exitstrategi”, begge produceret af Knud Møller og indspillet i Sweet Silence Studios med den legendariske Flemming Rasmussen (Gasolin, Metallica, Sort Sol m.fl) bag mixer pulten.

Og det er sange herfra – plus enkelte nye – Laura og band spiller på deres 2021 turné.

Køb billet herGodt at vide:
Entré til koncert: 175 kr.
Koncertmenu: 185 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Laura Illeborg Band

Laura Illeborg Band

 

Live & Lokalt – Nordjyske talenter - Vi arbejder på ny dato i foråret 2021 - kl. 20.00

Entré til koncert: 100 kr.
Koncertmenu: 185 kr.

– Jonas Ringtved & Solvej

Oplev en sjælden koncert med to Nordjyske kunstnere, som i den grad har gjort sig bemærkede i musikmiljøet i Aalborg. Jonas Ringtved med den mørke og insisterende stemme, har blandt andet Johnny Cash som en af sine inspirationskilder, og det høres tydeligt, både i sangen og tekstuniverset. Solvej beskriver sit tekstunivers som ”beskrivelser af livet; også dér, hvor det ikke føles så rart eller er så kønt”. De to solister har meget til fælles, men er meget forskellige i deres udtryk, og de bakkes op af garvede nordjyske musikere, der nok skal forløse aftens sange på bedste vis!

Live & lokalt – original nordjysk musik på spillesteder i Nordjylland i januar 2021

”I skal turde arrangere noget” var Joy Mogensen’s opfordring til kulturarrangørerne i forbindelse med forlængelsen af hjælpepakken og aktivitetspuljen for perioden november til og med januar.

Og den opfordring/provokation har en række nordjyske spillesteder tænkt at udnytte til at præsentere 2 spændende nye navne på den nordjyske musikscene Jonas Ringtved og Solvej som solister bakket op af en garvet trio af professionelle session musikere (Ole Albrechtsen, Klaus Thrane og Peter Parmo) på en turne i januar 2021.

”Live & Lokalt” version 2 er baseret på de overordnede erfaringer fra første udgave af projektet som blev afviklet i efteråret 2018, som viste at der er et stort og talentfuldt sangskriverpotentiale i Nordjylland og at projektet kan bidrage til udvikling af talentmiljø, af lokalt og regionalt musikmiljø, samt skabe kontakt og netværk mellem talenter, professionelle musikere og spillesteder.

Relevansen og nødvendigheden af ”Live & Lokalt” er i lyset af corona-krisen kun blevet større, da betingelserne er blevet vanskeligere for at synliggøre og stille scener til rådighed for unge talenter og ny originalmusik.

”Live & Lokalt” afvikles med støtte fra Region Nordjylland og fra Kulturministeriet corona-hjælpepakke.

Solisterne på denne turné er udpeget med hjælp fra Søren B.Kristensen fra Korma, Kompetencecenter for Rytmisk Musik, Aalborg.

Solisterne:

Jonas Ringtved

Jonas Ringtved er født og opvokset i Aalborg, hvor han har etableret sig som et lokalt navn, man bør holde øje med. Efter mange koncerter, som den anden halvdel af duoen Salvia, har Ringtved spillet på bl.a. Spot Festival og været support for internationale bluesnavne. Solokarrieren er nu næste skridt på sangskriverens rejse ind i den narrative folk- og country-verden. Med en stor barytonstemme, bakket op af sit eksistentielle tekstunivers, kan man forvente paralleller til nordamerikanske stjerner som Stephen Stills, Johnny Cash og Neil Young.
Skitzotopia er Jonas Ringtveds debut-EP, hvor historierne omkring sangskriverens rejse igennem en hård opvækst, der har budt på stoffer, vold og dominanskultur. Parallelt med mørket har der altid været et lys i familielivet og de ægte venskaber. Pladen er derfor en rejse gennem de følelsesmæssige kontraster, som har fået sangskriveren til at sætte spørgsmålstegn ved håbløsheden og søgen efter mening. Det har udmundet sig i den række sange, som Ringtved nu er klar til at præsentere for publikum på ærligste manér. Med et nøgent, akustisk udtryk, der repræsenterer numrenes personlige emner, får lytteren et tæt møde med en ung sangskriver i et gammelt sind.

Solvej

Solvej skriver sange i et nært, enkelt og relaterbart sprog. Med beskrivelser af livet; også dér, hvor det ikke føles så rart eller er så kønt. Solvej er forelsket i western og folk, betaget af beats og glad for guitar. Solvej er sandkorn, vestenvind, kedsomhed, kærester, cowboyhat, krop, tankerækker, tvivl og åben vej.

Solvej blev i 2019 indstillet til fire GAFFA-priser: årets danske udgivelse, årets danske solist, årets nye danske navn og årets danske pop-udgivelse.

Solvej er et one-woman-band, der af og til er blevet / bliver til et regulært band i forskellige konstellationer, og det bl.a. med Mads Mouritz, Jeppe Gram, Johan Segerberg, John Fomsgaard, Lasse Sandkamm og Tim Easton.

Solvej har spillet på større og mindre scener i Danmark, Sverige, Canada og Alaska. Solvej har spillet koncert i et kontorlandskab, et fængsel, på en båd, til fødselsdage, bryllupper og for folk hjemme i deres egne stuer. På opfordring, selvfølgelig.

Bandet:

En musikalsk platform som Live & Lokalt kræver en professionel bund og et band, der forstår at spille artisterne gode. Derfor er det en fornøjelse at præsentere bandet, der består af:

Ole Albrechtsen

– kapelmester på Live & Lokalt og guitarist. Ole er komponist, sessionmusiker og medlem i adskillige bands, der turnerer i DK og udlandet. Ole er en af de mest aktive, professionelle musikere i vores landsdel.

Klaus Thrane

– Trommer. Klaus er en institution i den danske rytmiske musik. Som trommeslager og percussionist i Lars Lilholt Band har han slået sit navn fast som en af Danmarks bedste. Klaus har også eget studie, hvor kan blandt andet hjælper med at formidle nordjysk musik.

Peter Parmo Overby

– bassist. Måske har du set ham på en af de nordjyske scener, hvor han er meget aktiv som musiker. Peter er blandt andet backing for R. Noor og andre artister i det nordjyske vækstlag.

Køb billet herGodt at vide:
Entré til koncert: 100 kr.
Koncertmenu: 185 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Jonas Ringtved & Solvej

Jonas Ringtved & Solvej

 

Pink Floyd by Timeshare - Lørdag d. 7. november - UDSKUDT TIL 2021!!

Vi arbejder på ny dato i 2021!!

Entré til koncert: 130 kr.
Koncertmenu: 179 kr.

– kopiband

Pink Floyd by Timeshare byder på en fantastisk hyldest rejse gennem mange af Pink Floyds plader. Orkestret består af 9 musikere, der er kendt for at spille musik af Pink Floyd på en meget overbevisende måde, med koncerter adskillige gange på Fjordrock i Aalborg, Kulturstationen i Skørping, Studenterhuset (Aalborg), flere gange på Café Frede (Aalborg), Halkær Kro (Nibe), Fatter Eskil (Aarhus), Teatersalen i Thisted.

Koncerterne spænder lige fra ”The Dark Side of the Moon”, ”Wish You Were Here” over ”The Wall” og videre til Pink Floyds udgivelser i 80´erne og 90´erne. En koncert med Pink Floyd by Timeshare får det til at syde af psykedeliske vibrationer og toner og folk vil rocke med på de store Pink Floyd klassikere.

Pink Floyd by Timeshare:
Keld Baumann – guitar og sang
Jens Allan Mose – keyboard
Ole Hans Jensen – bas
Finn Møller – sax, guitar og sang
Carsten Baumann – trommer
Ole Mølgaard – keyboard, guitar og sang
Frederikke Vraa Østergaard, Malou Dalhoff & Marianne Herløv – kor

Godt at vide:
Entré til koncert: 130 kr.
Koncertmenu: 179 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Pink Floyd by Timeshare

Pink Floyd by Timeshare

 

Kræn West med venner - Fredag d. 13. & 14 november - UDSKUDT TIL 2021!!

Vi arbejder på ny dato i 2021!!

Alle tidligere købte billetter er gyldige til den nye dato.

Entré til koncert: 150 kr.
Koncertmenu: 179 kr.

– skotsk/irsk aften

Kræn West består således af følgende musikere: Jens Memphis, Jens Ole Jensen og Peter Sørensen.

Jens Memphis er nok bedst kendt for sit arrangement i ”De Gyldne Løver”, som han var medstifter af. På visitkortet kunne der stå: Komponist, forfatter og multikunstner. Når han optræder, spiller han på diverse fløjter og synger egne tekster.

Jens Ole Jensen er medstifter af ”Schwåmpi´s Venner”, som har huseret på den danske folkemusikscene i mere end 30 år. Foruden at være skolelærer er han også komponist og forfatter. På scenen spiller han på guitar og skulle være den bedste af de tre til at synge, – efter eget udsagn.

Peter Sørensen har i mange år været medlem af ”Fynsk Harmoniforvirring” og ”Fisker Thomas m/venner”. Også han er komponist og forfatter, og når han optræder, spiller han på harmonika og synger.

I efteråret 2019 har Kræn West spillede en række koncerter rundt i Nordjylland. Med sig til disse koncerter har de taget deres gode venner, Kalle, Tonni og Fridlev, med sig.

Kalle Jørgensen på bas – kendt fra De Gyldne Løver for sit gode spil samt sit liv i de nordjyske jazzkredse.
Fridlev Larsen på guitar som med sit smittende humør og gode spil er garant for en god stemning.

Tonni Vestergaard Nielsen på violin. Tonni har i mange år spillet Nordjylland tynd på sin violin. Han mestrer til fuldkommenhed sit instrument og håndterer violinen med stor følelse og kærlighed.
Der er sammensat et program med alle de skønne irske ballader og pubsange og Kræn West med venner garanterer et forrygende show med sang, musik og små anekdoter.

Godt at vide:
Entré til koncert: 150 kr.
Koncertmenu: 179 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Kræn West med venner

 

Crazy Ivans - Lørdag d. 06. november 2021 - kl. 20.00

Entré til koncert: 175 kr.
Koncertmenu: 185 kr.

– fra folk – til blues – til rock ’n’ roll

På den hjemlige klubscene kan vi topfornøje os ved en ny konstellation, som tager udgangspunkt i dét, det hele handler om: Glæden ved at spille god musik! Musikerne, der kan trække på en samlet musikalsk erfaring på knap 200 år, er håndplukket over det ganske land.

Fra Aalborg kommer OLAV POULSEN, der gennem den seneste snes år har høstet stor anerkendelse som en af landets allerbedste slideguitarister. Han bevæger sig ubesværet inden for genrer som blues, rock og country – ind imellem med en snert af orientalske og indiske overtoner.

I Rønde finder vi den mest solide og utrættelige rytmeguitarist ever: IVAN SAND. Ivan har spillet næsten al tid. Det enkle, ærlige, oprigtige og troværdige, har til alle tider kendetegnet hans virke, der bl. a. har taget inspirationen fra Neil Young til egne nye højder.

I Borup på Midtsjælland residerer SØREN RISLUND som vel nok vel mest kendt for sit 40 årige humoristiske samarbejde med Jan Monrad, -men hallo: Søren var til sin første bluesfestival i 1964 og omtrent samtidigt købte han sin første mundharmonika. Bluesmusikken har aldrig sluppet sit tag i ham siden.

MIK SCHACK fra Utterslev Mose favner vidt: Fra kødgryder i TV over et stort tegnetalent til en af landets bedste vaskebrætspillere. Mik tog fingerbøllene på i 1970 og begyndte at spille med bl. a. Monrad & Rislund. Mik har til dato krattet i et uoverskueligt antal sammenhænge over det meste af verden.

Repertoiret er de klassiske rock- og bluessange samt værker af egen tilvirkning, -alt fremført med en kompetent glæde. Og husk: Glæden ved at spille god musik mangedobler glæden ved at høre samme.

DEKLARATION OG GARANTI: DET GYNGER! DET SWINGER! DET DUER!

Køb billet herGodt at vide:
Entré til koncert: 175 kr.
Koncertmenu: 185 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel. Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400. Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Crazy Ivans

Crazy Ivans

 

Brovst Musikforsyning