Find os på Facebook
Find os på Instagram

Information

Praktisk information

Køb af billetter

Billetter kan købes via denne hjemmeside ved at klikke på “Køb billet” øverst på hjemmesiden eller på Skovsgård Hotel. Evt. resterende billetter sælges ved indgangen til arrangementet. For at opnå medlemsrabat skal du købe et medlemskort på vores billetportal.

Nyhedsmails

Ønsker du at modtage vores musikprogram og nyhedsbreve om, hvad der sker i Brovst Musikforsyning, så klik på den fanen ‘nyhedsbrev’ til højre her på siden. Nyhedsmail er en gratis koncertservice og kan til enhver tid afmeldes igen.

Facebookside og facebookgruppe

Du er meget velkommen til at trykke Synes godt om os på www.facebook.com/brovstmusik. Derved støtter du vores forening og hjælper med at sprede det gode budskab om vores arrangementer. Du er også meget velkommen til at melde dig ind i vores Facebook-gruppe “Brovst Musikforsyning”. Dog er der mest aktivitet på facebooksiden.

To retters koncert-menu

Hvis du/I ønsker at spise på hotellet før koncerten, kan der bestilles en “koncert-menu” på Skovsgård Hotel. Menuen kan bestilles særskilt på tlf. 9823 0400 eller skovsgaardhotel@mail.dk. Koncert-menuen serveres fra to timer før koncertstart og kun mod forudbestilling. Ofte er der billetter inkl. menuer på vores billetportal. Du kan finde oplysninger om koncert-menuer på Skovsgård Hotels hjemmeside www.skovsgaardhotel.dk.

Bliv medlem af Brovst Musikforsyning

Som medlem har du følgende fordele: Du får rabat ved de fleste koncerter, som Brovst Musikforsyning og Brovst Musikforsynings Venner arrangerer. Du får to gange årligt tilsendt program over vores planlagte koncerter i elektronisk form. Du bliver indbudt til et årligt medlemsmøde med efterfølgende koncert, der er gratis for mødedeltagere. Medlemskabet er personligt og koster kr. 110,- årligt. Et medlemskab gælder et helt år fra købsdatoen, og købes ligesom billetterne via hjemmesiden. Købte billetter refunderes ikke.

Kulturstøtte og sponsorer

Brovst Musikforsyning og Brovst Musikforsynings Venners koncerter støttes bl.a. af Jammerbugt Kommune, Region Nordjylland og Kultur Styrelsen. Vi er desuden altid interesseret i at indgå nye sponsoraftaler. Sponsoraftaler forhandles individuelt og bliver altid indgået, så de er til fordele for begge parter efter “noget for noget” princippet. Brovst Musikforsyning / Skovsgård Hotel er anerkendt som “Honorarstøttet spillested” af Kultur Styrelsen.

Programændringer

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme programændringer – såvel tilføjelser og ændringer som aflysninger. Programændringer meddeles gennem nyhedsmails og her på vores hjemmeside.

Brovst Musikforsyning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udfyld formularen herunder for at tilmelde dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på de nyeste arrangementer og nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfyld formularen herunder.

(+45) 98 23 04 00
brovstmusik@gmail.com
Køb billet