Go to Top

Nyheder

Global Garden Party

Sommerkoncerter i Skovsgård Hotels hyggelige hotelhave med globalt marked, fairtrade, kunsthåndværk m.m.

Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail og vær altid opdateret.

CARLS CAFÉ
”Carls Café – intimkoncerter på Skovsgård Hotel” er et nyere initiativ, der skal supplere de velkendte koncerter i hotellets koncertsal. Initiativet er iværksat for at skabe en anderledes intim, dagligstueagtig koncertrække, hvor publikum kommer helt tæt på kunstneren. Og de kunstnere der er udvalgt til café-arrangementerne, er top professionelle kunstnere der har noget på hjertet – har en historie at fortælle.

Der vil kun være plads til 50 koncertgæster til hver koncert, og det er vigtigt for konceptets succes, at det netop kun er et begrænset antal tilskuere, så alle kommer helt tæt på kunstneren og kan lade sig fange ind af den optrædende kunstners musik og fortælling.

Navnet Carls Café er opkaldt efter Skovsgård Hotels stifter og mangeårige ildsjæl og bestyrelsesformand, Carl Christensen, der valgte at lade sig pensionere fra hotellet for et par år siden. Carl er en holdningernes mand, der vægter kvalitet og det vil også komme til at præge arrangementerne og de kunstnere der bliver inviteret til at optræde i Carls Café.

Facts om Carls Café:

  • Carls Café arrangementerne vil blive afholdt i Skovsgård Hotels restaurant og max kunne rumme 50 personer.
  • Carls Café afholdes ca. en gang pr måned og altid på en torsdag fra kl. 20.00 til ca. 22.00.
  • Der vil være mulighed for at bestille en to-retters ”Torsdags-menu” før koncerterne.
  • Billetpriserne til arrangementerne vil være billige – ofte 105,- kr. for medlemmer af Brovst Musikforsyning og 125,- kr for koncertgæster der ikke er medlemmer.
  • Billetter til Carls Café købes via billetportal eller hos hotellet.
  • Hvis der ønskes koncertmenu før koncerten (kl. 17.30 til 19.30) kan dette bestilles på Skovsgård Hotel tlf. 9823 0400. For det meste kan der også købes billetter inkl. menu på billetportal.

Brovst Musikforsyning