Find os på Facebook
Find os på Instagram

Emilie Schiøtt + ensemble

Emilie Schiøtt + ensemble

Fredag d. 30. august kl. 20.00

Pris:

ekskl. koncertmenu 175 kr.

inkl. koncertmenu 370 kr.

Om arrangementet

I en alder af 33 år træder Emilie Schiøtt ind i et nyt kapitel af sin musikalske rejse med udgivelsen af albummet “Like A Sunday”. Dette album følger i fodsporene på hendes tidligere udgivelse “After The Rain”, der har international succes med mere end 2 millioner månedlige streams. Stilistisk befinder hun sig i jazz, pop, country, bossa og blues stilarterne. Fælles for dem alle, er at det foregår i balladetempo.

Musikken på begge album startede som et rørende passionsprojekt, der skulle bringe en ældre herres hengemte sangskat til livs, og på ”Like a Sunday” hylder Emilie endnu engang flere af den nu 76-årige Michael Soltaus musikalske værker, der aldrig før har set dagens lys.

”Det føles ekstra meningsfuldt at deltage i et projekt, hvor der ligger en historie som Michaels bag. Hans situation tilføjer en vigtighed og sårbarhed – en ’ægthed’ – til sangene og teksterne, der motiverer og inspirerer mig i min måde at formidle dem på,” fortæller Emilie. Efter 30 år i Michaels skuffe bliver sangene endelig bragt til live på ”Like a Sunday.”

Med i projektet, der allerede nu har forenet anerkendte musikere på tværs af generationer og genrer, er Michaels muse, tekstforfatteren Stine Luise. Albummet bærer særligt præg af fusionen mellem Michaels kompositioner og Stines lyrik. De poetiske sange, der også bevarer brudstykker af Michaels originale tekster, kombinerer sofistikeret musik med poetisk dybde, der kærligt behandler aktuelle emner som frihed, femininitet og passion.

Med bemærkelsesværdige bidrag fra garvede musikere bliver Emilie støttet af prominente navne som guitaristen Jonas Krag, bassisten Chris Minh Doky, mundharpe-virtuosen Mathias Heise og den alsidige multiinstrumentalist Gustaf Ljunggren. Disse musikeres indflydelse har ikke blot præget albummet med et kvalitetsstempel, men har også tilført en unik musikalsk alsidighed. “Det faktum, at så fremtrædende navne valgte at deltage, bekræfter mig i, at disse sange har noget helt særligt at byde på.

Jonas, Chris, Mathias og Gustaf ville ikke have sagt ja, hvis ikke de var begejstrede for musikken. Deres deltagelse fungerer derfor som en kvalitetsindikator i sig selv. Deres bidrag tilføjer også en bredde til albummet, og jeg holder af tanken om, at forskellige musikere virkelig forenes her. Denne symbiose kommer også til udtryk i musikken, hvor min moderne sangstil harmonerer med Jonas’ blændende tone, Chris’ unikke fraseringer, Mathias’ virtuose soli og Gustafs magiske touch,” udtaler Emilie.

Albummet er blevet produceret af David Springborg og udforsker et alsidigt spektrum af musikalske elementer, der strækker sig over jazz, bossa nova, country og blues. Denne musikalske alsidighed skinner tydeligt igennem i albummets førstesingle, den stemningsfulde “Live To Learn”, hvor bossa nova-rytmer smelter sammen med en længselsfuld saxofon, der omfavnende indhyller Emilies udtryksfulde og varme stemme.

Koncert menu (serveres kl. 18:00):

Forret:
Kommer senere

Hovedret:
Kommer senere

Brovst Musikforsyning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udfyld formularen herunder for at tilmelde dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på de nyeste arrangementer og nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfyld formularen herunder.

(+45) 98 23 04 00
brovstmusik@gmail.com
Køb billet